Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

KunkkuPilkki 29.-30.3.2019 Tahkovuorella

Tiedote Samantha Fox

Julkaistu 19.09.2016

TIEDOTE Julkaisuvapaa 19.9.2016 klo 07:00

 

Samantha Fox palaa Tahkolle 25.3.2017

Nilsiä meni sekaisin talvella 30 vuotta sitten, kun maailmantähti Samantha Fox pyörähti kylässä. Ohjelmassa oli tuolloin laulamisen lisäksi laskettelua ja pilkkimistä. Tänä talvena Ravintola Kunkku tuo Foxin takaisin Tahkolle.

Muistan Samanthan viime-esiintymisen Nilsiässä ja tajusin että siitä on vierähtänyt lähes päivälleen 30 vuotta. Olisi aika saada hänet takaisin kulmille! Ajatus vahvistui kun päätimme järjestää pilkkikisan, jonka kruunuksi tarvitaan maailmantähti!” kertoo Kunkku ravintolan yrittäjä Janne Heikkinen

Viime vierailulla Samantha Fox oli äitinsä kanssa ja paikallinen hiihtokoulu sai kunnian opettaa heille laskettelua.

Muistan kun suljimme rinteen, että neiti Fox saa laskea rauhassa. Kyllähän se tilanne jäi nuoren miehen mieleen.” muistelee silloinen NipaSport juniorilaskija, nykyinen Tahkonrinteiden liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen.

Viikonlopun aikana järjestetään myös koko kansan pilkkikilpailu, Kunkkupilkki. Syväriin istutetaan kirjolohta, jotta kisaajilla on mahdollisuus saada kunnon saalista. Pääpalkintona on uusi moottorikelkka. Pilkkikisaa odotetaan yli tuhatta kävijää.

Pilkkiminen on mitä parhain koko kansan laji. Toukka koukkuun ja pilkki reikään, siitä se lähtee.” hehkuttaa tapahtuman järjestäjä Tomi Ikonen. ”Toivomme että saamme myös Sammyn jäälle! ”

 

 

Lisätietoja:

Tomi Ikonen, Kunkkupilkin tapahtumajärjestäjä, p. 044-9981156, info@kunkkupilkki.fi

Karolina Huuhtanen, Tahkon tapahtumien kehityspäällikkö, p. 0400 861381 karolina@tahkontapahtumat.fi

kunkkupilkki.fi
Facebook: Kunkkupilkki

syvarinkunkku.fi